Skip to content

PRODUCT INFORMATIE

Waar op te letten bij aankoop en selecteren van een door U nieuw aan te schaffen koeling:

1e In welke omgeving komt de koeling te staan, staat de koeling in een warme omgeving, kijk dan goed naar de maximale omgevings temperatuur, vaak zijn koelingen goed werkzaam tot 32ºC – 35ºC echter zijn er ook koelingen welke goed werken bij 40ºC – 43ºC, deze informatie staat bij de desbetreffende koeling.

2e Bij CS (Combisteel) Koelingen vindt U de verschillen in de omgevings temperatuur tussen de Standaard Line en Pro Line.

3e Heeft de koeling geforceerde- of statische koeling, geforceerde koeling is een ventilator met een verdamper waar de lucht doorheen gezogen wordt, bij statische koeling betreft het een plaatverdamper, waar de lucht langs gezogen wordt, meestal is deze met ventilator, is er geen ventilator dan is de koeling niet geschikt om de deur veel te openen, maar geschikt als bewaarkast.

4e Een diepte koeling houdt in dat de koeling tot circa -3ºC kan koelen ipv standaard +2ºC.

Informatie over Elektrische apparaten:

1e Koelingen en kleine elektrische apparaten zullen voorzien zijn van een stekker.

2e Grote Elektrische apparaten worden geleverd zonder elektrisch snoer en zonder stekker. Bijvoorbeeld o.a: Combisteamer, Convectieovens, Elektra Fornuizen, Frituren, Grill/Bakplaten, veelal de apparaten op 380/400V dit is slechts een greep uit het assortiment.

3e Laat de apparatuur aansluiten door een erkende installateur, deze is heeft kennis van zaken en is verzekerd.